Domov » Tematske zabave » “Rubik`s Cube” ali zabava Rubikova kocka

“Rubik`s Cube” ali zabava Rubikova kocka


Nora ideja, za noro zabavo? Imamo jo!

rubikovakocka

Vsi zelo dobro vemo, kaj je Rubikova kocka.
Je vrsta znane mehanske uganke in igrače, katero sestavlja 26 (plus eno nevidno jedro) manjših kock, ki se vrtijo okoli po navadi nevidnega jedra. Vsaka od devetih vidnih kvadratnih ploskvic na strani Rubikove kocke je pobarvana z eno od šestih barv. Ko je kocka razrešena, ima vsaka stran Rubikove kocke svojo barvo. Vrtenje vsake ploskve dovoljuje, da se manjše kocke razporedijo na več različnih načinov. Izziv uganke je vrniti kocko v svoje izvirno stanje, kjer je na vsaki strani kocke vseh devet manjših kock enako pobarvanih.

Tokrat pri naši zabavi ne bo šlo za mehansko uganko, temveč za zabavo, kjer bo v ospredju slačenje…rubiqqMmmm, slačenje? To nikoli ni in ne more biti slabo… 😉


Pravila so preprosta:

Gostje pridejo na zabavo oblečeni tako, da so vsa njihova oblačila v eni barvi (napr. rdeči), nato pa se tekom zabave drug med drugim začnejo izmenjevati svoja oblačila, kar pomeni, da bo z vsako izmenjavo na vseh sodelujočih po ena dodatna različna barva oblačila več. Na koncu bo zabava izgledala tako, da bo vsak gost oblečen v razdrto Rubikovo kocko, saj bo imel na sebi pravo barvno razdejanje. Več kot je sodelujočih, bolj zabavno bo.

rubrubrub

Pri pijačah je dovoljeno vse kar teče in gre! Vsekakor pa ne smete pozabiti na tekilo, ki je znana, da razvname in popestri vsako še tako dolgočasno zabavo. Več kapljic alkohola boste zaužili, bolj zabavna bo zabava.
Image result for drinks tequila

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*