Domov » Tematske zabave » Movie Night Party

Movie Night Party

Poletje je čas druženja s prijatelji, uživancije, raznoraznih večernih zabav in zanimivih prigod.

Ampak veste kaj pa pogrešamo? Smeh in nepozabne trenutke med gledanjem filma iz časov, ko se je še hodilo v kino.. 🙂 Verjetno se strinjate, da smo včasih to prakticirali pogosteje kot sedaj, ko imamo filme praktično na vsakem koraku in na dosegu roke.

KR_3097

Da bi obudili in podoživeli tiste občutke, ko se celotna družina ali druščina prijateljev odpravi skupaj v kino, lahko v teh vročih poletnih večerih organiziramo druženje na prostem ob gledanju najljubšega filma. Za to ne potrebujemo veliko opreme, le malo iznajdljivosti in dobre volje.

Od opreme torej potrebujemo:

  • zvočnike (prepričani smo, da imate doma vsaj ene zvočnike, ki jih lahko prestavite na vrt ali teraso).
  • TV ali projektor in platno
  • udobna sedišča oziroma ležišča (ležalniki, sedežna, ipd…) in
  • luči (za popestritev in ambientno vzdušje)

Untitled-4

Nikakor ne smemo pozabiti na izbiro filma.

Dobro je, če se vnaprej dogovorimo kateri film se bo vrtel, da zadovoljimo vse okuse ali pa si vnaprej pripravimo vsaj tri filme, pa se potem skupaj odločite kaj boste gledali. Od družbe je odvisno kakšno zvrst filma izberete, vsekakor pa glejte, da zadovoljite tudi okuse drugih ne samo svojih. 😉

In potem seveda filmski prigrizki!

Vsekakor moramo poskrbeti za zadostno količino kokic. Kokice so stalnica med gledanjem filomov. Saj veste, brez dobrih kokic ni dobrega filma, zato poskrbite da bo vsak imel svojo vrečko kokic! 😉

Dive-In-2

Ne pozabite niti na pijačo !

Na naši cocktails.si strani je objavljenih ogromno koktajl receptov, ki so enostavni za pripravo vendar služijo svojemu namenu – popestrijo vsakršno druženje in vsako zabavo. Od družbe je zopet odvisno, ali bodo koktajli alkoholni ali brezalkoholni. Vsekakor na naši cocktails.si strani najdete tudi kar nekaj brezalkoholnih koktajlov.

Untitled-5

Tako, pa smo pripravljeni! 🙂 Vgasnimo luči, prižgimo projektor ter se prepustimo filmskim užitkom.

Ne pozabite, tokrat niste v kinu, zato si lahko privoščite kozarček več kot ponavadi, sploh če imate veliko teraso in lahko poskrbite za to, da gosti varno prespijo pri vas.

Se vidimo ob gledanju filma!

Untitled-6

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*