Domov » Tematske zabave » Hollywood Party

Hollywood Party

hollywood party

Na rdeči preprogi boste zablesteli. Foto: freedigitalphotos

Priredite zabavo za vaše prijatelje v Hollywoodskem stilu z rdečo preprogo, podelitvami nagrad in še več.  Po tej zabavi igralci v Hollywoodu ne bodo edini, ki so zvezde!

Obleka (“Dress code”):

Bodite pripravljeni za sprehod po rdeči preprogi, da pokažete svoj ​​videz! Videzev je lahko ogromno,  npr. model na modni brvi, rokstar, raper, diva, Hollywoodska starleta iz  preteklosti, obleka, ki poudari krivulje, smoking, ali celo sproščen videz igralca v kavbojkah z usnjeno jakno. Ključno je, da je prisotna celotna zgodba, ki se bo ujemala z vašo osebnostjo in karakterjem. Prihod na zabavo priporočamo, da posnamete v pravem Hollywoodskem stilu; kamere, fotoaparati ipd.

Dekoracija in oprema:

Kaj je osrednja točka vsakega hollywoodskega dogodka? Rdeča preproga seveda! Vhod na sprehod po rdeči preprogi zares mora biti, saj se bo vsak počutil kot zvezda. Če niste za tip rdeče preproge, naredite vhod v stilu lantern, ki bodo pričarale vzdušje nočnih luči in dale prav poseben videz. Pripravite ozadje s slikami Hollywooda, igralci, znamenitostmi ipd., kjer se bodo lahko gostje slikali.  Mize naj bodo skrbno pripravljene, na mize dajte rezervacijske lističe. Okrasitev v stilu zlato-rdeče / srebrno-vijolične / modro-oranžne barve.

Hollywood Party

Zabavajte se s prijatelji na eleganten način. Foto: freedigitalphotos

Aktivnosti: 

Zabava je najlažji del. Gledanje podelitve nagrad je zagotovo glavna atrakcija. Vsak gost naj ob prihodu izpolni glasovnico; kategorije so npr. najboljši igralec, film, režija. Glasujejo lahko tudi med sabo (ko so že vsi na zabavi), za najbolje oblečenega, najboljši modni dodatek ipd. Popularne so tudi uganke na hollywoodsko temo, npr. gost pove stavek iz najljubšega filma, drugi morajo ugotoviti kater je ta film, oponašanje igralcev, pevk, karaoke ipd. Določite tudi nagrade za zmagovalce. Vsak, ki hoče biti zvezda ima na tej zabavi priložnost, da to uresniči.

Hrana in pijača:

  • Predjedi in sladice
  • Nadevani kruhki s šunko, sirom in olivami
  • Pokovka, preste, čokolada
  • Hot dogi

Primerni koktajli:

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*