Domov » Seznam lokalov

Seznam lokalov

V središču

Vsi lokali

Alaya Portorož

alaya

Alaya velja za enega izmed najboljših cocktail barov na slovenski obali, kjer si boste lahko tik ob morju pričarali eksotični ambient z enim izmed odličnih cocktailov, naravnih sokov ali pa si privoščili lahek in zdrav obrok.

Beri dalje »

As

AS

AS je lokal, ki se nahaja v skritem predelu centra mesta Ljubljane, v Knafljevem prehodu, in nudi prijeten izbor jedi in cocktailov

Beri dalje »

Bar Liber

Bar Liber

Bar Liber eden izmed najlepših lokalov v Beli Krajini, bar, kjer lahko naročite in uživate v izbranih tujih vinih in cocktailih.

Beri dalje »

Caffe Cubo

Cubo Murska Sobota

Cubo je priljubljen obmestni gostinski lokal za vse generacije, kjer lahko ob kavici preberete dnevni časopis, smuknete iz šole ali službe na rogljiček ali toast ali se v poletnih večerih ohladite na terasi z osvežilnimi cocktaili.

Beri dalje »

Cantante Tabor

CANTANTE CAFE TABOR

Cantante Tabor je prva kubanska restavracija v Mariboru z dolgoletno tradicijo in pestri izborom koktajlov na osnovi Havana Club ruma.

Beri dalje »

Central Caffe

central caffe

Central Caffe lokal se nahaja v centru Slovenskih Konjic in velja za enega izmed najboljših v ožji in širši okolici, saj poleg kav ponuja razne naravne sokove, prigrizke in sladkosti iz čokoladnice Lucifer.

Beri dalje »

Chill Out

Chill Out

CHILL OUT se nahaja na nabrežju Ljubljanice, ki mu domačini pogosto rečejo kar na mestni plaži, in ponuja velik izbor cocktailov vseh barv in okusov.

Beri dalje »

Cirkus klub Ljubljana

Cirkus Klub vas razvaja, nagaja, očara, ne vara, kinodvorana, je stara, nova, zabava, živa, razstava, kaos, v mestu, razvaja, nagaja, tebi in meni, če le nismo leni, očarajo, barmani, vešči in kleni, lepi, zapeljivi, sproščeni, sladki, koktajli, plesni, večeri, brhke, pleslake, gostje, poredni, Cirkus, dogaja, zvečer in ponoči, Ljubljana, vroče, postaja, srečo, oddaja, cirkuške, zvezde, lepotice, postavne, mične, ni hierarhije, tetke, petke, visoke, migajo, boke, plesišče, v zraku … že dan sveti mraku!

Beri dalje »

DiVino

Restavracija diVino

V modernem ambientu z rahlo rustikalnim pridihom bo vsak obiskovalec restavracije začutil obisk kot posebno priložnost.

Beri dalje »

Joe Peña’s

Joe Peña’s

Joe Peña's je idealna lokacija za začetek vaše večerne zabave, kjer lahko pričnete z večerjo v mehiškem slogu in zaključite z različnimi koktajli na osnovi ruma, tequila in drugih žganih pijač.

Beri dalje »