Domov » Seznam lokalov

Seznam lokalov

Chill Out

Chill Out

CHILL OUT se nahaja na nabrežju Ljubljanice, ki mu domačini pogosto rečejo kar na mestni plaži, in ponuja velik izbor cocktailov vseh barv in okusov.

Beri dalje »

Joe Peña’s

Joe Peña’s

Joe Peña's je idealna lokacija za začetek vaše večerne zabave, kjer lahko pričnete z večerjo v mehiškem slogu in zaključite z različnimi koktajli na osnovi ruma, tequila in drugih žganih pijač.

Beri dalje »

As

AS

AS je lokal, ki se nahaja v skritem predelu centra mesta Ljubljane, v Knafljevem prehodu, in nudi prijeten izbor jedi in cocktailov

Beri dalje »

Kavarna Zvezda

kavarna Zvezda

Zvezda je v trinajstih letih svojega obstoja ustvarila prostor, ki je na atraktivni lokaciji med parkom Zvezda in ljubljanskim Tromostovjem postal najprej pojem za kavarno, ki poleg izjemnega klasičnega kavarniškega programa ustvarja tudi poseben prostor za druženje.

Beri dalje »

Solist bar&bar

solist bar&bar

Razvajanje ob glasbi, dnevni glamur, večerna romantika ... izvrstna kava, odlični cocktaili in vrhunska vina. Vse to in še več, le v Solistu!

Beri dalje »

Top Six

TOP-SIX

6 nadstropij nad vsakdanjim življenjem se odvijajo najbolj vznemirljive zabave, podložene z najsodobnejšimi glasbenimi, stilskimi in družabnimi smernicami. V čudovitem ambientu je čutiti pridih ekskluzivnosti od prvega do zadnjega trenutka katerega koli dogodka. Nočni razgled nad Ljubljano in VIP prostori so najbolj iskani sadeži tega klubskega paradiža, kjer “Priti ali ne priti” nikoli ni vprašanje.

Beri dalje »

DiVino

Restavracija diVino

V modernem ambientu z rahlo rustikalnim pridihom bo vsak obiskovalec restavracije začutil obisk kot posebno priložnost.

Beri dalje »

Cirkus klub Ljubljana

Cirkus Klub vas razvaja, nagaja, očara, ne vara, kinodvorana, je stara, nova, zabava, živa, razstava, kaos, v mestu, razvaja, nagaja, tebi in meni, če le nismo leni, očarajo, barmani, vešči in kleni, lepi, zapeljivi, sproščeni, sladki, koktajli, plesni, večeri, brhke, pleslake, gostje, poredni, Cirkus, dogaja, zvečer in ponoči, Ljubljana, vroče, postaja, srečo, oddaja, cirkuške, zvezde, lepotice, postavne, mične, ni hierarhije, tetke, petke, visoke, migajo, boke, plesišče, v zraku … že dan sveti mraku!

Beri dalje »

Playa Ljubljana

PLAYA je lokal z vsebino, ki bogati svojo ponudbo z odlično kavo, tematskimi večeri, v poletnih mesecih ponuja pestro ponudbo koktajlov med drugim lahko poskusite kar 8 različnih mojitov, v zimskih mesecih pa vas bo vedno nasmejano osebje postreglo z različnimi toplimi koktajli. ...

Beri dalje »