De Kuyper

de kuyper logoDe Kuyper cocktail likerji so globalno številka ena, njihov razpon vključuje več kot 30 okusov. V več kot stotih državah po vsem svetu ljudje cenijo odlično kakovost in izbiro likerjev De Kuyper. V njeni profesionalni rabi v barih je niz cocktail likerjev bistvena in neizogibna sestavina.

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1695, sedaj pripada že deseti generaciji družine De Kuyper. Leta 1995, ob 300-letnici podjetja, je njeno veličanstvo, Kraljica Beatrix, imenovala De Kuyper kot ‘Royal Distillers’ (kraljeva destilarna).

De Kuyper vedno uporablja visoko kakovostne, sveže pridelane in naravne sestavine, kar likerjem De Kuyper pomaga, da so številka ena na svetu. Seveda so vsi recepti likerjev De Kuyper zelo dobro varovana skrivnost. Destilarna De Kuyper znova in znova razvija ter izboljšuje recepture, tako, da so njihovi likerji bili vedno navdih za ljudi z zelo visoko samozavestjo ter še vedno zadovoljijo trenutne mednarodne okuse po vsem svetu. Likerjev De Kuyper ni možno najti samo v klasičnih cocktailih, temveč tudi v trendovskih pijačah.

de kuyper likerji

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*