Ballantine’s

ballantine's logoBallantine’s je prefinjen in eleganten škotski viski, ki zadovolji moderen stil.

Svetlo zlata barva in prepoznaven okus prihajata iz kompleksne mešanice skrbno izbranih enosladnih in žitnih viskijev.

Osnovna ponudba viskija Ballantine’s se začne z Ballantine’s Finestom, ki je staran minimalno 3 leta v hrastovih sodih in je simbol tipičnega škotskega viskija. Temu sledita Ballantine’s 12 let in Ballantine’s Pure Malt. Za bolj zahtevne predlagamo Ballantine’s 17 let, vrh pa predstavlja Ballantine’s 30 let, ki predstavlja sam presežek super premium mešanih škotskih viskijev. Pri vonju le-tega zaznamo sadne arome z nežno sladkobo vanilije. V ustih najprej okusimo poln bogat okus po medu, cvetju in sadju, ki se zaključi z noto vanilije, dima in morja. Ballantine’s 30 let je prejel številne nagrade – med njimi dvakratno zlato medaljo na International Wine and Spirit competition, nazadnje leta 2006, vse pa dokazujejo, da Ballantine’s 30 let ponuja resnično super premium užitek mešanih škotskih viskijev.

 

ballantine's finestBallantine’s Finest

Ballantine’s Finest je kompleksen, oplemeniten in elegantno mešan škotski viski, cenjen zaradi okusa, ki zadovolji moderni stil življenja. Njegov specifičen okus je rezultat mešanice več kot 50 enosladnih in 4 žitnih viskijev, za pravi vtis pa poskrbita viskija iz Miltonduffa in Glenburgieja. Uravnoteženost mu daje dejstvo, da nobena komponenta ne izstopa. Lahkotna zlata barva ima popolni okus čokolade, jabolk in vanilije, ki se zaključi z noto nežnega cvetja in globokim vonjem začimb.

Začutite prefinjenost najbolj slavnega viskija in okusite najboljše, kar ponuja bogata dediščina škotske destilacije.

 

ballantine's 12Ballantine’s 12yo

Ballantine’s 12 let je gladek in kompleksen viski, ki vsebuje mešanico več kot 40 posebej izbranih sladnih in ječmenovih viskijev, ki so v hrastovih sodih starani vsaj 12 let.

Svetla zlata barva medu vas popelje v svet sladkobe s priokusom hrasta, vanilije in se zaključi s cvetno popolnostjo ter kančkom soli. Vse na njem simbolizira kakovost in popolnost, ki se združita v edinstven viski, vreden pozornosti. Potopite se v simbiozo gladkega, zaokroženega in zrelega okusa, ki bo spremenil vaš pogled na okus in spoznali boste, zakaj si je zaslužil mednarodni sloves premium škotskega viskija.

 

ballantine's 17Ballantine’s 17 yo

Tradicionalni recept za Ballantine’s 17 ostaja skoraj nespremenjen že od leta 1930 dalje, ko je bil ustvarjen.

V njem je zbranih več kot 40 enosladnih sladnih in žitnih viskijev, ki tvorijo okus izjemnosti ter kompleksnih arom. Ballantine’s 17 pooseblja pravi škotski duh moči in elegance s svojo sladkobo medu ter priokusi hrasta, vanilije, dimljene šote in soli. Naj vas sladka kremasta popolnost v zlati jantarjevi barvi zapelje v umetnost.

 

 

ballantine's 30Ballantine’s 30 yo

Veličasten viski, resnična mojstrovina. Dragocena mešanica najboljših sladnih viskijev, staranih v hrastovih sodih vsaj 30 let, daje Ballantine’su 30 izjemno kakovost.

Najstarejši viski Ballantine’s je med najbolj cenjenimi na svetu zaradi svoje subtilne mehkobe okusa, s priokusom po hrastu in vaniliji. Zadovoljil bo najzahtevnejše okuse in vas za vekomaj začaral z enkratno aromo. Z dvema besedama: neponovljiva popolnost.

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*