Domov » Bartender Club » Točkovni sistem

Točkovni sistem

Bartender ClubČlani Bartender club zbirajo točke v tekočem letu 2014. Točke se zbirajo z zbiranjem zamaškov prodanih pijač. Vsak zamašek prinese določeno število točk. Točkovno lestvico si lahko ogledate spodaj. Zamaške nam pošiljajte v fizični obliki po pošti, na naslov:

Emporij d.o.o.
za Bartender Club
Riharjeva 38
1000 Ljubljana

Zamaškom dodate dopis, kjer je zapisano vaše ime, priimek, vzdevek (ob registraciji) in e-naslov, s katerim ste se registrirali v sistem.

TočkeČlani Bartender club zbirajo točke v tekočem letu 2014. Obdobje zbiranja točk se začne 01.04.2014 in se zaključi konec decembra, z novim letom pa se začne novo zbirno obdobje.

V tekočem letu se podari ena glavna nagrada in več lepih manjših nagrad. 6.1.2015 bomo tako podelili glavno nagrado in druge lepe nagrade. Več o nagradah si preberite na tej povezavi, svojo uvrstitev pa preverite tu.

Točkovna tabela

Pijača: Točke:
Ballantine’s 30y.o., Chivas Regal 25y.o., Martell X.O. 10 točk
Jameson 18y.o., Havana Selection, Ballantines 17y.o., Chivas Regal 18y.o. 8 točk
Absolut ELYX, Jameson 12y.o., Beefeater 24, Havana 7, Ballantines 12y.o.,
Chivas Regal 12y.o., Martell V.S.O.P.
5 točk
Absolut, Jameson, Beefeater, Havana, Ballantines Finest, Martell V.S., Malibu, Tequila Olmeca 3 točke

Vsako pošiljko zamaškov bomo preverili in preračunali v število točk, ter točke dodali vašemu profilu.
Posimo upoštevajte, da lahko od vaše oddaje pošiljke do našega prejema in preračuna mine nekaj delovnih dni. Točke se štejejo za veljavne od prevzema pošilje na našem naslovu. V kolikor v roku enega tedna še ni vidne spremembe v točkah, se lahko obrnete na nas na info@cocktails.si.

Vsak uporabnik bo videl lestvico registriranih uporabnikov in število točk, ki so jih dosegli. Na ta način lahko v vsakem trenutku preverite, koliko točk vam še manjka do vodilne pozicije.

Moje točke

DatumTočkOpis
DatumTočkOpis
Ni vnosov