Domov » Bartender Club » Nagradni sklad

Nagradni sklad

Najboljši si zaslužijo najboljše. V letu 2014 smo v sodelovanju s partnerjem Pernod Ricard za vas pripravili lepe nagrade.

Poleg tekmovanja v mešanju koktajlov, ki je zmagovalcu prinesla udeležbo na mednarodnem tekmovanju na Kubi, se lahko člani udeležijo tudi zbiranja točk, ki zmagovalcem prinesejo lepe nagrade. Člani Bartender club zbirajo točke v tekočem letu 2014. Obdobje zbiranja točk se začne 01.04.2014 in se zaključi konec decembra 2014, z novim letom pa se začne novo zbirno obdobje.

V tekočem letu se podari ena glavna nagrada. 6.1.2015 bomo tako razglasili zmagovalca in podelili še druge lepe nagrade. Več o točkovnem sistemu si preberite tukaj, svojo uvrstitev pa preverite tukaj.

Nagradni sklad za 2014

London1. Nagrada: svetovljanski London
popeljali vas bomo v eno najbolj dinamičnih metropol na svetu, London. Pokazali vam bomo, kako se dela Beefeater Gin in vam pustili dovolj časa, da si ogledate mesto.
Po objavi zmagovalcev vas bomo obvestili o točnih datumih potovanja. Organizator krije stroške prevoza in namestitve ter posameznih ogledov.
2. nagrada: MP4 predvajalnik Apple iPod nano 16 GB
3. nagrada: Paket presenečenja »Beefeater 24«
4. nagrada: Paket presenečenja »Beefeater« – nagrajenca bomo izžrebali med vsemi sodelujočimi v tistem obdobju, ki so nabrali nekaj točk.

Naj zmagajo najboljši 🙂

Obdobje zbiranja točk: 01.04.2014 – 31.12.2014.

V preteklem obdobju je največ točk zbral Črt Banko, ki bo za nagrado odpotoval v London.
Čestitamo.

Sledi mu Manuel Škorja, ki bo prejel drugo nagrado, MP4 predvajalnik Apple iPod nano 16 GB.
Čestitamo.

Oba nagrajenca bosta o podrobnostih prejema nagrade obveščena po e-pošti.

Vse pa vabimo, da se nam pridružite tudi v naslednjem krogu nagradne igre. Več podrobnosti sledi v kratkem.