Domov » Aktualno » Valentinovo

Valentinovo

V tem primeru ne gre ravno za tematsko zabavo, zagotovo pa gre za tematski večer. In kaj je tema? Seveda strastna, goreča in žareča LJUBEZEN.

love-1951386_960_720Februar je najbolj romantičen mesec v letu … In kaj je tako romantičnega na plundri, ledenih svečah in sezoni gripe? Hm, morda zvončki, ki že gledajo izpod snežne odeje. Ali pa tisti občutek, da je pomlad že za ovinkom. Ali pa mraz, ki te enostavno prisili k stiskanju in držanju za roke. Da je februar še bolj romantičen, pa je tudi posledica valentinovega. Uradnega dneva zaljubljencev, ki se pri nas v polni meri uveljavlja zadnja leta in poskrbi za to, da je februar ves v znamenju srčkov, rožnate in rdeče.

Sestavni del tega praznika so tudi romantične večerje v dvoje. To pa je tudi krasna priložnost, da preizkusite svoje znanje v mešanju koktajlov in svojega dragega ali drago navdušite z vznemirljivimi okusi.

Da vam bo lažje, smo pripravili seznam koktajlov, s katerimi boste gotovo očarali. Naš predlog za ta večer so elegantni koktajli v rdečkastih odtenkih, s sadnimi okusi:

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*