Domov » Aktualno » SALOON PARTY – Zabava divjega zahoda

SALOON PARTY – Zabava divjega zahoda

Družabna igra sloni na pomerjanju v različnih zabavnih igrah, med katere sodijo: igranje pokra, metanje klobuka, dvoboji s pištolami, zabijanje žebljev, pivske igrice in druge. Za vrhunec dogajanja si lahko umislite še spopad v plesu v vrsti (line dance).

VABILA

Na začetku predlagamo, da gostom pošljete vabila na zabavo, na kateri ne bo manjkalo smeha, druženja in tekmovalnosti. Vabila opremite z datumom in drugimi pomembnimi informacijami, ki bodo goste prepričale, da se udeležijo vaše zabave. Pri ustvarjanju vabil bodite ustvarjalni in jih opremite s humorjem.

DRESS CODE

Za zabavo priporočamo, da oblečete kavbojke, flanenaste srajce in pisane rutke. Obujte škornje, pograbite kitaro in že ste nared.  Na zabavi divjega zahoda pa vsekakor ne sme manjkati pokrivalo, kavbojski klobuk!

DEKORACIJA

Za prijeten ambient divjega zahoda priporočamo dekoracijo, ki bo odsevala ustrezen pridih. Uporabite domišljijo in ustvarite prijetno vzdušje s kaktusi, puščavskim peskom in kavbojsko opremo. Prostor okrasite z lesenimi klopmi in mizami, uporabite svečke in druge dekorativne elemente.

GLASBA

Ker je glasba povezovalni člen vsake zabave, ne pozabite pripraviti ustrezne playliste s pridihom divjega zahoda. Še boljša ideja pa so koncerti v živo ali večerna druženja s kitaro ob ognju.

HRANA IN PIJAČA

Ob prihodu gostov postrezite aperitiv, poskrbite za zalogo pijače in ob tem ne pozabite na brezalkoholno pijačo. Kar zadeva hrano, priporočamo sticky fingerse, krompirček, nachose, tortilje ipd.

DRUŽABNE IGRE

Da bo zabava potekala nemoteno, brez daljših premorov in dolgčasa, predhodno načrtujte potek dogajanja. Naredite urnik poljubnih iger (poker, pokrivala, plastične pištole, pijača) in priskrbite ustrezne pripomočke in dodatke. Ideje za družabne igre lahko poiščete na spletni strani.

Saloon Party

      brittany-colpitts-it6f7aUMEpo-unsplash

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*