Domov » Aktualno » Pižama Party

Pižama Party

Pomlad je tu, s svetlobno hitrostjo pa se približuje tudi poletje in s tem posledično višje temperature, več sončnih žarkov in več veselja. 🙂

Za popestritev prihajajočih popoldnevov in za podoživitev otroške razigranosti imamo za vas pižama party! Ta zabava vas bo popeljala nazaj v otroštvo in tiste dni, ko ste kot otroci prespali pri prijateljih, hkrati pa boste podoživeli otroško radost, nagajivost in veselje.

Image result for pyjama party

Že samo ime zabave vam pove, kaj se pričakuje od vas in kaj od gostov ter kakšno vzdušje bo zabava imela. Za popestritev zabave, zdaj ko smo odrasli lahko v zabavo dodamo še dodatno dozo dvomljive igrivosti, porednosti, smeha in kakšno kapljico alkohola, ki bo zagotovil sproščeno in nepozabno zabavo v pižamah.


OBLEKA:
Image result for pyjama party

Glede garderobe je sila preprosto…
Vsi prisotni na zabavi oblečemo tisto kar oblečemo, ko se odpravimo spati.
Od boksaric do pižam pri fantih in od spodnjega perila do spalnih srajčk pri dekletih. Prav zanimivo bo videti, v čem ponavadi spijo vaši prijatelji oziroma gosti na vaši zabavi .

Zagotovo se bo na zabavi našel nekdo, ki bo imel orto izstopajočo pižamo, bodisi zaradi posebnega vzorca, ali pa bo izstopal zaradi obrabljenosti njegove pižame, ki pa zanj še vedno velja za najbolj udobno. Skratka, zabava bo zagotovo dinamična, polna smeha, vsekakor pa vas bo popeljala nazaj v tiste otroške dni, polne igrivosti in veselja.


PROSTOR:

Related image
Za pravo vzdušje lahko dodatno poskrbimo tako, da dogajalni prostor opremimo z različnimi vzglavniki, pokrivali in vsem kar vas spominja na spanje. Če imamo doma kakšno odveč vzmetnico, bo le-ta zagotovo eden izmed odličnih elementov za popestritev dogajalnega prostora.


PIJAČA:

Za pijačo lahko izberete napitke, ki vas spominjajo na pijačo pred spanjem, vsekakor pa je tu dobrodošla vaša lastna kreativnost. Zagotovo ne morete zgrešiti s čokoladnim likerjem, kakavom z rumom ali vodko, ali koktajlom z viskijem in pivom.

Image result for pyjama party

Prepričani smo, da boste po prvem pižama partyu zabavo hitro zopet ponovili. 🙂

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*