Domov » Aktualno » Pivska igra paranoja

Pivska igra paranoja

Ste že slišali za igro paranoja? 🙂 Ne? Nie veste? Zagotovo pa veste kaj pomeni in kako se človek v paranoji počuti. Kajne? 🙂 No, pri tej igri pa gre za malce drugačno paranojo, oziroma gre tu zgolj za igro z naslovom paranoja. Zakaj takšen naslov? Boste videli! 😉

secret-whisper-in-ear

Kako poteka igra?

Igralci ki sodelujejo v igranju igre paranoja se posedejo v krog. Oseba na tvoji desni ti v uho zašepeta poljubno vprašanje, katerega odgovor je ime druge osebe v sobi.

  • Primer vprašanja: Kateri izmed nas igralcev, ti je najbolj všeč? 🙂 … Ti naglas odgovoriš. Imenovana oseba pa se bo definitivno paranoično spraševala, kaj je bilo vprašano. Če je paranoja prevelika, bo seveda ta oseba prosila, da mu poveš kakšno je bilo vprašanje. Ampak pozor! Pogoj, da osebi zaupaš kar želi vedeti je, da spije nekaj svoje (alkoholne) pijače. Če pa se odloči, da lahko živi v nevednosti, piješ ti. Sedaj ti zašepetaš vprašanje osebi na svoji levi in na tak isti način se igra nadaljuje.

Na začetku je igra še bolj zadržana in vprašanja so neosebna in lahka, vendar po parih krogih igranja vprašanja kmalu lahko postanejo pikantna in ravno prav začinjena, kar igro naredi bolj dinamično, zabavno in nepozabno. 🙂 Vsekakor več kot je popitega alkohola, bolj je igra zabavna, vseeno pa moramo poudariti, da kakršnokoli pretiravanje v nobenem primeru ni zaželjeno in je zdravju škodljivo.

Za konec naj vam izdamo še nekaj zahrbtnih oziroma predrznih vprašanj, da bo igra zanimivejša. 🙂

  • Katerega izmed tukaj bi premazal z smetano in  čokolado in jo nato polizal iz njega?
  • Kdo misliš da je najslabši v postelji?
  • Kateri misliš da ima „najmanjšega“?
  • S katerim bi si najmanj želel obtičati v dvigalu?
  • Kdo je največji otrok v zbrani družbi?
  • Kdo nebi niti dneva preživel brez pomoči svoje matere?

 

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*