Domov » Aktualno » Olimpijske igre

Olimpijske igre

December je čaroben čas druženja v krogu prijateljev in družine. index

Zakaj ne bi druženja dodatno popestrili in začinili, z dogodkom, ki ga poimenujemo kar olimpijske igre. Garantirano ena tistih tematskih športnih zabav, ki vam bo pogrela telo in duha. Priprave na olimpijado so sila preproste.

Obleka (“Dress code”):

Športni dresi, športne hlače in majice, če pa je dogodek organiziran na prostem: Zimski kombinezon, kapa, šal, rokavice.

 

Dekoracija in oprema:

Prostor okrašen z različnimi državnimi zastavami, navijaška oprema, zmagovalni oder, plastični kozarčki, slamice,
seznam pivskih iger, štoparica

 

olympic-games-1608127_960_720Aktivnosti

Bistvo te olimpijske zabave so pivske igre v katerih se lahko ekipe pomerijo in tekmujejo med seboj. Med pivskimi igrami nikakor ne smejo manjkati beer pong in twister, ostale igre si lahko izmislite sami ali obiščete kakšno specializirano spletno stran. Mi vam bomo tokrat opisali igro Stoletni klub.

Zelo preprosta igra. Igra se 100 minut. Vsako minuto igralci zvrnejo štamprle piva. Če hitro izračunamo, boste torej v 100 minutah popili kar 6 velikih piv. Ni malo J. Igra se prične počasi, proti koncu pa se boste čezdalje bolj čudili, kam izginjajo sekunde. Štoparica vam je lahko v pomoč, drugače boste zagotovo izpustili nekaj rund. Ampak nikar ne skrbite… Ne uspejo priti vsi do stote minute. Če si med njimi, bodi ponosen! 😀

beerpong_shots


Hrana in pijača:

Slani in drugi prigrizki, vodka, pivo, vino, žganje ipd..

Rezultate vseh končnih uvrstitev na koncu seštejete in izberete zmagovalca. Po vsej verjetnosti zmagovalec ne bo uspel priti do zmagovalnih stopničk, zato mu prijatelji lahko priskočite na pomoč :).

Mislim, da pri vsem tem manjka samo še moto brez katerega pri tej zabavi res ne gre in pa srečno!  »I feel very olympic today« 🙂

9477381063_8efac4f151_b

 

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*