Domov » Aktualno » Nova omejena izdaja Jamesona za dan svetega Patrika

Nova omejena izdaja Jamesona za dan svetega Patrika

Jameson nova omejena izdajaJameson, najbolj priljubljen irski viski, praznuje svojo bogato irsko tradicijo pred dnevom svetega Patrika z izdajo nove omejene izdaje oblike steklenice, ki jo navdihujejo pogledi, zvoki in atmosfera domačega mesta Dublina.

Nova steklenica je že četrta po vrsti, oblikoval pa jo je nagrajeni irski ilustrator Dermot Flynn. Prodajali jo bodo v 40 državah in na ta način prikazali vse večjo priljubljenost irskega viskija in blagovne znamke Jameson.

Dermotova ilustracija prikazuje znani dublinški pub, The Stag’s Head, zgodovinske osebe, kot je W.B Yeats, in seznam lokalnih dubliških fraz. Steklenica je bila oblikovana posebej za to omejeno obdobje in bo na voljo od februarja 2014.

Daniel Lundberg, globalni direktor za blagovno znamko Jameson, pravi: “Ljubitelji viskija po vsem svetu pravijo, da pri Jamesonu poleg blagega in uravnoteženega okusa ljubijo pravi irski karakter. Jameson uteleša prizemljenost Dublinčanov in zato smo s to novo edicijo želeli oživiti in proslaviti to veličastno mesto, ki je navdihnilo Johna Jamesona, da je naredila zdaj že legendarni viski pred 230 leti. Nova oblika steklenice je bila pri naših strankah po svetu zelo dobro sprejeta, kar se kaže v tem, da največ trgov do sedaj prodaja letošnjo izdajo, zato upamo, da jo bodo vzljubili tudi ljubitelji irskega viskija po svetu in jo naredili za del svojega praznovanja svetega Patrika, kjer koli že to je.”

Izdajo omejene izdaje bo spremljala vrsta marjetinških aktivnosti pred dnevom sv. Patrika, ki ga praznujejo vsako leto 17. marca. Na ta dan bo Jameson izvajal aktivnosti, kot so predvajanje v živo iz destilarne Old Jameson Distillery in ekskluziven dogodek v mestu, kjer bodo nastopili različni irski umetniki in ljubljenci kritikov in občinstva, White Lies.

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*