Domov » Aktualno » Koktajli za zaljubljene

Koktajli za zaljubljene

zaljubljena

Foto: freedigitalphotos.net

Ste že ostali brez romantičnih idej, ko gre za partnerja/partnerico? Potem bo ta članek prav za vas. Predstavljamo koktajle za zaljubljene. Popestrite vajine večere tako, da pokažete svoje mojstrske sposobnosti pri mešanju koktajlov. Naši koktajli vaju bodo zagotovo spravili v pravo razpoloženje.

Naj bo razburljivo:

Pripravite koktajle, kateri so na pogled tako zanimivi, da se jim bo nemogoče upreti.  Zapeljite z Gin Martinez, Island Cosmo, Vampire Kiss, Strawberry Kiss, Pina Colado ali Hollywoodom.

Za tiste, ki radi eksperimentirate priporočamo na koktajlih kot je Sex On The Beach tudi sladko smetano in okrasitev  z različnimi  vrstami sadja, kot so jagode, maline, robide, borovnice, češnje, višnje ipd.

Naj bo pikantno:

Okrasite in začinite vaše koktajle s pekočimi rezinami čilija ali rdečimi feferoni. Koktajli bodo dobili prav poseben čar in aromo, ter bodo popestrili tako koktajle kot tudi ozračje. Naredite pikanten Vampire Kiss, Bloodhound, Tequillo Sunrise ali Blue Cosmopolitan in se zabavajte.

Z mehurčki:

Nič ni bolj romantično kot uživanje penečih vin, ki so lahko tudi močan afrodiziak. Mehurčkaste klasike kot so Champagne CocktailMimosa, French 69, Kir Royale in Raspberry Fizz ne bodo razočarale.

Eksperimentirajte:

Namesto, da se držite receptov, si jih sami izmislite, vendar tako, da mešate pijače, ki so si med seboj podobne. Pri koktajlih, kot sta Blue Hawaii in Orgasm lahko dodate liker drugačnega okusa, kot je v receptu. Majhne spremembe lahko naredijo čudeže…

Na zdravje!

 

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*