Domov » Aktualno » Kako organizirati dobro zabavo?

Kako organizirati dobro zabavo?

Ker se poletje izteka, se počasi poslavljamo od poletnih »live« koncertov, večernih posedanj na terasah in zabav na prostem. A vendarle to ne pomeni, da zabave ne moremo organizirati doma. Z namenom, da  olajšamo priprave na izbrano tematsko zabavo, smo za vas pripravili nasvete, s pomočjo katerih bo načrtovanje precej enostavnejše.

photo-1527275393322-8ddae8bd5de9

Izdelajte seznam povabljencev (od tega je odvisen najem prostora).

photo-1484480974693-6ca0a78fb36b

 Izberite temo zabave in dekoracijo -> Zamislite si tematiko, ki je skupna vsem povabljencem. V mislih imejte tudi želje gostov. Bodite ustvarjalni, saj domišljija nima meja! V primeru, da še vedno nimate idej za tematsko zabavo, pobrskajte po seznamu predlogov, ki vam bodo olajšali izbor.

 Pripravite zabavne družabne igre -> Ker na zabavi ni prostora za dolgčas in neprijetne trenutke tišine, se lahko slednjim izognemo s pomočjo družabnih iger. S tem bomo poskrbeli za popestritev večera in v povabljencih vzbudili občutke vključenosti in zdrave tekmovalnosti. Predlagamo, da razmislite tudi o preprostih nagradah – manjših pozornostih, s katerimi boste zmagovalcu priklicali nasmeh na obraz. Seznam družabnih iger z opisi najdete na tej povezavi.

photo-1539758462369-43adaa19bc1f Poskrbite za glasbo -> Ker je glasba univerzalen jezik – nas bogati in povezuje – si zabavo brez glasbe težko predstavljamo. Sestavite poljubno playlisto, s pomočjo katere boste poskrbeli za prijeten ambient. V primeru, da slednji prilagodite glasbenemu okusu povabljencev in upoštevate njihove želje, zagotavljamo odlično vzdušje.

  Postavitev budget-a ter nakup prigrizkov in pijače -> Preden se odločite za nakup hrane, pijače ter drugih pripomočkov, vnaprej postavite »budget«, primeren za vaš žep. Kar zadeva pijačo in prigrizke, ne pretiravajte.

Organizacija zabave

Za enostavnejšo organizacijo zabave sledite zgornjim nasvetom!

Beleženje -> Ker je organizacija dogodkov nemalokrat tudi stresno opravilo, se lahko zgodi, da vam informacije nehote uidejo iz glave. Da bi se izognili nevšečnostim in dosegli zadane cilje, sproti sestavljajte sezname opravil, nakupovalne listke in druge pomembne iztočnice.

Sledi še zadnji korak – izvedba zabave.

Želimo vam obilo užitka! Pustite domišljiji prosto pot in ne pozabite: »Life is a party!« 🙂

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*