Domov » Aktualno » Aviončki za vso družino

Aviončki za vso družino

Igra zlaganja in spuščanja aviončkov, ki bodo poleteli visoko v zrak.

Predstavljamo vam klasično igro izdelovanja aviončkov na izviren način. Preživite svoj prosti čas z najdražjimi in izdelajte letala poljubnih oblik, barv in velikosti. Da bodo slednji dovolj trpežni, priporočamo uporabo debelejšega kartona oz. trši papir. Svoja zračna plovila lahko po želji okrasite tudi s pilotom in potniki. V tem primeru boste potrebovali pisala. Da pa bo vse skupaj še bolj zanimivo, uporabite štampiljke, bleščice in vse, kar vam pride na misel. Bodite ustvarjalni – domišljija ne pozna meja!

Letalo_iz_papirja_Avioncek_Izdelki

PRIPOMOČKI:

A4 listi/kolaž papir/časopisni papir/trši papir/karton, pisala/barvice, okrasni material (bleščice, štampiljke, okraski).

IZDELOVANJE AVIONČKOV:

Družino razdelite v dve skupini. Vsaka dobi enako količino omenjenega materiala. V časovno omejenem obdobju morata skupini izdelati čim večje število letal. Po pretečenem času sledi dekoracija, nato se začne tekmovanje. Skupini aviončke pošljeta na pristajalno pisto, določeno pred začetkom igre. Za pisto lahko uporabimo jedilno mizo, karton, košaro za perilo ali kaj podobnega. Zmaga skupina, ki ima na pristajalni mizi največ aviončkov.

Komentiraj

Vaš e-mail ne bo objavljen. Polja označena z zvezdico so obvezna. *

*